ZO SKIN HEALTH by Zein Obag

Her er noen av mine favorittprodukter fra hudpleieserien:

P5194245P5194247

Ossential Lash Enchancing serum 

Denne lille saken har blitt et meget populært produkt i det siste og fått mye positiv omtale fra bla nyeste Stella Magasinet. Etter 4 uker med daglig påføring ser man stor forskjell på vippene både i lengde og fylde. Jeg har tidlige prøvd flere vippeserumer, men har reagert da jeg har veldig sensitive øyne. Dette irriterte ikke noe og gir skikkelig dådyrvipper. Pris: 825,-

collage6

Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 har blitt en stor del av min hverdagslige sminkerutine.Her har du en primer som virkelig gjevner ut ugjevne hudtoner og legger et perfekt jevnt underlag for makeup, i tillegg til hele spf 30.ZO Skin health Oclipse sunscreen+primer spf 30 har flere ganger blitt kåret til den breste solkremen av ulike amerikanske skjønnhetskåringer, noe som ikke er vanskelig å forstå. Uten å overdrive gjevner den faktisk ut det lille arret jeg har under det ene øyet mitt slik at den får samme hutone som resten av huden.Prisen ligger på: 850,- og kan kjøpes hos oss. Den er kjempedrøy, da du bruker veldig lite og du vil ha den i lang tid fremover.
P5204249

Ossential Daily Power Defense Anti-Aging gir daglig DNA-reperasjon og antioksidanter som bekjemper mot frie radikaler forårsaket av eksponering av for mye sol og miljø.. Dette er egentlig et kremserum, men for meg som sliter med fet hud når været blir varmere, så passer Ossential Daily Power Defence perfekt som en lett dagkrem.

Olluminate Intense Eye Repair Øyepartiet er generelt den første delen av ansiktet hvor aldring begynner å vises. Alle de små sjarmerene smilelinjene som engang var sjarmerende, begynner å synes konstant (vel nå overdriver jeg litt siden jeg er såpass ung enda) men for de som faktisk har synlige aldringstegn, men som sagt så liker jeg å forebygge enn at jeg skal vente til det er vanskeligere å gjøre noe med. Denne øyekremen dremper også mørke ringer, og sørger for at man ser mer våken ut, så man trenger nødvendigvis ikke være gammel og grå for å bruke denne. Silkemyk å påføre, fukter godt i tillegg til at den den reparerer og strammer opp huden.

//Sponset av Medisinsk Hudklinikk A/S