WHEN THE LIGHT GOES DOWN

DSC02249 collage5 DSC02259

Faux Fur from H&M studio AW 14 / Pants from H&M / Hat from Days like this / sweater from Gina Tricot / Clutch from Camilla Risøe

Ønsker dere alle en riktig god natt! Har vært så utrolig trøtt og sliten i dag,så gleder meg max til å legge meg under dyna nå. I morgen er det nok en ny mandag, og jeg har så mye å ta tak i at jeg blir sliten av bare å tenke på det. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg er faktisk misunnelig på snøen i Oslo nå. Altså hadde Hamar mye tidligere snø i fjor enn Oslo, men her er det jo ikke et eneste snøfnugg, og en del mildere. Jeg sier ikke at jeg liker kulde, men snø lyser liksom opp og gjør denne, kanskje litt tunge tiden litt mer hyggelig. I morgen skal jeg hente en pakke på posten, med mine nye sko og kjolen som jeg skal ha på i min beste venninnes tredve års bursdag på fredag (lykke).

Sweet dreams