WHAT`S IN MY BAG

DSC05755DSC05757STYLEmag – Sunniesbag/BikBok – Iphonecover/Hm – SmileLab pen – Lipstick/Chiffon rose from  Oriflame cosmeticks – consealer/Dior from Kicks – Wallet from Morris

Håper dere har hatt en fin helg? Det har vært en ganske avslappende helg for min del, men så har jeg fått gjort masse fornuftig også! I går ble det litt shopping (bare litt) ,etterfulgt av en koselig kveld over et par pils med samboer og en venninne. Dagen i dag går med til planlegging og pakking, da jeg reiser innover til Oslo i morgen kveld. Til uken er det Oslo Trend. Den starter allerede i dag med et par visninger for barn, men det er først i morgen den offisielle åpningen er. Jeg får dessverre ikke med meg den, men jeg gleder meg til masse fine visninger, lanseringer og pressemøter resten av uken. Neste helg braker det også løs med HFB messen på Telenor Arena- og programmet kan du se her. Dette vil jeg si er drømmehelgen for deg som er opptatt av god helse, trening, skjønnhet, spa og velvære. Enten du tar med deg en venninne, kjæresten eller drar alene, anbefaler jeg dere å ta turen innom. Billetter kan bestilles her. Håper vi ses!