WAKE ME UP TOMORROW

PA131723

God kveld fine lesere ♥ Denne dagen har virkelig vært tøff! Gårsdagen også, og jeg har stort sett bare sovet vekk dagene og ligget på sofaen med hodepine, hovne øyne og smerter i kroppen. Fra en kjempehelg til en skikkelig nedtur hvor jeg bare har lyst til å grave meg å våkne på en bedre dag, men vi satser på en i morgen :) Noen ganger så kunne jeg ønske at jeg kunne være hundre prosent ærlig med dere, og bare brette ut alle mine tanker og følelser og om hele mitt liv til dere, og skrive den oversskriften som faller meg inn der og da, men jeg har en sperre. Redsel for å dele av mitt innerste, og redsel for å vise at jeg er så mye mer enn bare det dere ser på bloggen. Men jeg håper dere leser gjennom linjene likevel. Ser at jeg også kjemper for en bedre verden av det jeg som enkeltperson kan bidra med, dyrenes rettigheter og mennesker der ute som ikke har det bra. Jeg håper dere vet at jeg er et menneske med masse følelser som har omsorg for andre. Som unner andre å gjøre det bra, på tross av at jeg ikke har opplevd det samme tilbake. Sjalusi og drittslenging fordi jeg har oppnådd det jeg har gjort og er den jeg er i dag på tross av alt jeg har vært gjennom. Jeg håper dere vet at selv om jeg stort sett blogger om mote og skjønnhet og ikke fortid og traumatiske opplevelser, at dere ser at jeg også er et vanlig menneske. Jeg ønsker derfor å bruke denne bloggen til å inspirere og gi dere tips innenfor de tingene jeg kan best. De tingene som får meg til å smile på dager hvor alt annet er dritt. For det å kunne glede dere, hjelpe dere og få dere til å smile det er noe som gleder meg ♥ Nå skal jeg ta tidlig seng, også er det bare å sprette opp i morgen tidlig på pressefrokost med Photowall og Scandinavian surface, noe jeg gleder meg masse til. Godnatt, så snakkes vi mer i morgen!!