VOTE FOR ME

collage
Nomineringen til Vixen Blog Awards 2015 er godt i gang, noe som betyr at jeg nok en gang trenger hjelp fra dere fantastiske søte lesere til å bli nominert. Jeg setter utrolig stor pris på alle de stemmene jeg kan få, og jeg vet at det allerede er mange av dere som har stemt på meg i kategorien “Årets moteblogg” noe dere bare kan fortsette å gjøre, og det er absolutt mulig å stemme på meg i flere en en kategori også, hvis det er noe annet dere føler at jeg passer inn i. Dere kan stemme helt frem til 15.September, og alt du trenger å gjøre er å trykke på den grønne rundingen under innlegget, bruke et par minutter på å fylle inn bloggnavn: verozitas og bloggadresse: verozitas.com, velge kategori f.eks “Årets Moteblogger” også fylle inn ditt eget navn og emailadresse. Tusen hjertelig takk ♥

VIXEN_NOMINASJON_GIF1