KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

// Samarbeid med Caseapp
1994434f7a8afd817fd49b9e2672ca8c

I går var jeg på posten å hentet mitt nye personlige skin til Mac`n og matchende iphonedeksel fra caseapp.no – På caseapp kan du designe ditt eget personlige deksel eller skin til din iphone, ipad, Android eller laptop som beskytter mot riper og gjør enheten din litt mer personlig. Man kan også velge ferdige designs som “marmor” mønsteret som veldig mange har som skin på sin MacBook. 

Her er mitt personlige skin med matchende iphonedeksel – materialistisk lykke.

P7165873

Siden det er sommer, så er det jo ekstra hyggelig å få holde en liten konkurranse for dere, hvor DU kan vinne egetdesignet skin til mac eller ipad og deksel til din iphone eller samsung tlf. Det eneste du trenger å gjøre er å følge @caseapp og @verozitas på Instagram, deretter legge igjen en kommentar med ditt navn + mailadresse i kommentarfeltet under innlegget. Jeg trekker en vinner i starten av neste uke.

Selv om jeg bare kan trekke en vinner så vil jeg gi dere alle sammen en rabattkode på 20% som dere kan bruke så lenge jeg holder denne konkurransen. 

Trykk deg inn på caseapp HER, lag ditt eget design og bruk rabattkoden: VEROZITAS20