VIDAL SASSOON SALONIST

collage3

Nå har frisørfagets gudfar Vidal Sassoon lansert en unik nyhet innen hjemmefarging av hår. Mange er skeptiske til hjemmefarging, noe jeg skjønner ekstremt godt, da jeg selv har jobbet som frisør tidligere og har rettet opp i mange mislykkede hjemmefarginger. Jeg har selv farget håret mitt hjemme, når jeg ikke har hatt tid til annet ( smakk, ferdig) men selvfølgelig blir det jo langt ifra så bra som når man gjør det hos frisøren. Mange av dere som farger håret hjemme har kanskje opplevd misfargede koppertoner, eller at etterveksten ofte har blitt ulik lengdene osv. Dette er fordi hår som allerede er farget absorberer forskjellige mengder farge enn ettervekstens nye hår. Jeg har derfor testet Vidal Sassoon Salonist for å se om den var like unik som de skulle ha det til. Det som er unikt med denne hjemmefargen er at det er en tostegspåføring som skal behandle ettervekst og lengder forskjellig med salonginspirerte hjemmemidler, og joda jeg følte jeg var tilbake i salongen igjen jeg der jeg stod med Vidal Sassoon frisørkappe, kopp og pensel som følger med.

P30316161 P3031617

Fargen påfører du i 2 steg. Ettervekst først med børste og bollen, hårdel for hårdel. Så hiver du i serumet som følger med i fargeblandingen som er igjen. Med mindre du har veldig tykt hår, da kan det lønne seg å bruke to farger. Ventet kun i 10 min før jeg skylte ut (altså 20 min til sammen fra jeg var ferdig med å smøre etterveksten). Så skyller du ut fargen , vasker 2 ganger med fargeshampo og bruker conditioneren som følger med. Resultatet var veldig overasskende! Selv om fargen var fra selveste Vidal Sassoon hadde jeg noen spesielle forveninger til hvor bra det skulle bli, men det ble altså knallbra. For det første dekket fargen hele håret og ga en 100% gjevn farge fra rot til spiss, selv om jeg hadde forskjellige fargenyanser fra før, men fargen ble like glansfull som når jeg har brukt minicolor hos frisøren. Det er vanligvis vanskelig å se glansen i en såpass mørk hjemmefarge #3 , som er nummeret før svart, men det skinner av håret mitt.

P30316232P30316311

Så nå kan jeg faktisk anbefale å farge håret hjemme selv, noe jeg egentlig aldri har gjort før. Vidal Sassoon Salonist finnes i 24 forskjellige fargenyanser, og finnes i dagligvarebutikker over hele landet.

GO FOR IT !