Underground with BLACKRAT

318981-8-1369694925665collageCIMG3468CIMG3485CIMG3494CIMG3496CIMG3492CIMG3470CIMG3475

photos by me, exept the first one (black rat designers)

Oslo Trend er godt i gang, og i går var jeg på plass for å få med meg Trends by miinto  på Vulkan Arena, lanseringen av Recens Paper Launching party på Ingensteds & Black Rat på BLÅ. Noen oppturer og noen nedturer, men det hører jo alltid med og smaken er som baken. Jeg må innrømme at jeg elsker den urbane siden av Oslo, og hadde sett veldig frem til å få med meg Black Rat sin ferske kolleksjon “Mitt Oslo” inspirert av byen. Til tross for en del forsinkelser var det vært ventingen. Selv om jeg med min stil kanskje ikke glir helt inn i mengden med alt det svarte/dystre og modeller som ser ut som de kommer fra Hell`s Angels så kan jeg ikke si annet enn at dette var kveldens høydepunkt. Vegard Bleken (en relativt fersk artist) åpnet showet med en nydelig tekst som bar preg av sterk livsvisdom, og gitarspill som fikk en til å glemme alt og alle i rommet for et lite øyeblikk. En av mine favoritter / the artist “Tomorrow we move to Hawaii” som tok pusten fra meg under Ofw for noen år siden var tilbake på scena, og da havnet jeg nok en gang i min egen verden. Den dama er bare helt RÅ!

Mer fra gårsdagens visninger og lanseringer kommer i løpet av dagen, men akkurat nå må jeg hive meg rundt for å rekke det jeg skal før jeg skal på Kathrine Nørgård på The Thief! more updates to come!