UNDER THE SEA

P4012798 P4012795
/sponset behandling

Hei fininger!

Har dere tatt påskeferie nå? Vi endret påskeplanene våres og bestemte oss for å bli hjemme i år, selv om Trysil fristet veldig, så har jeg ikke vært i form så hadde ikke fått stått snowboard og da er litt av vitsen borte. Gårsdagen gikk med til masse møter, lunch og planlegging, før jeg kom hjem å laget en en stor porsjon lasagne til alle sammen, før jeg ramlet jeg på sofaen og presset øynene oppe gjennom tre episoder av Nashville.

I dag har jeg vært hos søteste Jennie på LCN nailbar CC-Stadion å fikset neglene mine. LCN Nailbar er et franchisekonsept for negl- og håndpleie på kjøpesentere rundt om i Norge. De utfører manikyr, lakk, Recolution UV Gele soak off og håndpleie etc. Jeg har fått mange spørsmål om det er akryl jeg bruker, da det er mange som tror at det er det eneste som duger, SOO WRONG! JA man kan støpe på/forlenge med gele også, og det aller beste er at det er mye mer skånsomt mot neglene og skader ikke neglebåndene slik acryl faktisk gjør, og det er 100% løsningsmiddelfri, slik at man kan fikse neglene uten å tenke på å få nedsatt lungekapasitet, haha..neida! Men det er faktisk sant at 1 av 2 behandlere som gjør acrylnegler er løsmiddelskadet, belive it or not. Neglelakken jeg gikk for i dag er de nyeste fargene de har fått inn og heter “under the sea” inspirert av havet. Jeg gikk for en nydelig farge som heter “follow me into the deep” som minner meg om et turkis hav i paradis, og på bunn glitrer det vakre koraller. Ble det ikke fint? Selv er jeg superfornøyd, og jeg valgte å beholde “Almond” formen som jeg har hatt en stund nå og vært kjempefornøyd med. Nå ligner de jo på små “almond” påskeegg. TIHI!

Er helt utslitt etter dagen i dag, da det har gått i ett siden jeg stod opp, så nå er påskehandlen i box, noen tusenlapper fattigere, men kjøleskapet er fylt opp med mat, nok øl for hele påsken og gule tullipaner i ny vase. Så nå skal jeg strax sette igang med hjemmelaget pai med masse godt å bare ligge rett ut resten av kvelden med god samvittighet.

GOD PÅSKE – OG husk at det ikke er for seint å slenge seg med på påskekonkurransen min HER (vinneren trekkes påskeaften). For Timebestilling på LCN Nailbar CC Stadion Ring: 920 16 318