UNDER BOOB TATTOO

tattoo

Hadde jeg skrevet Madala Sternum som overskrift er det vel ikke så mange av dere som hadde skjønt hva det var uansett? En setning som er satt sammen av to forskjellige ord Mandala som betyr “dekorasjon i en sirkel” og spiller en viktig rolle i hellig geometri innenfor religiøs kunst i hinduismen og buddismen, men også i sjamaniske tradisjoner og sternum betyr brystbein, derfor kalles de “hennalignende” tattoeringer som blir tatt under brystene for Madala Sternum for dere som vil google inspirasjon. Jeg har kun en tattooering fra før og har ikke angret på den, og jeg er veldig glad for at jeg alltid har vært den som har tenkt meg nøye om, gjerne over flere år før jeg kommer til en avgjørelse slik som den gangen jeg planla englevinger på hele ryggen – altså takk gud noen stoppet meg der. Men nå har jeg altså kommet frem til og er hundre prosent sikker på min neste tattooering og endelig funnet et studio som jeg føler meg trygg på. For dere som har masse tattoeringer høres det kanskje teit ut at jeg bruker så lang tid på å komme frem til en tattooering og hva det skal være, men hadde jeg bare “kjørt på” med alt jeg hadde lyst på siden jeg var ungdom ville jeg vel ikke hatt så mye hud igjen, men det er jo noen som kler armer og bein fulle og. Jeg har tatt utgangspunkt i en av Madala tattoeringene dere ser på bildet over, men ingen blir identiske som de da jeg har bygget videre på en av de. Jeg har ikke bestemt dato enda, men det blir i nermeste fremtid og jeg har hørt at under brystene på ribbeina er det mest smertefulle stedet å ta tattoering, men så er det noen andre som sier innside av arm der du har minst hud. Jeg har tattoert innside arm og syntes ikke det var vondt i det hele tatt, så jeg tror det kommer helt ann på smerteterskelen til folk. Eller hva mener dere?