Tatovering av bryn

collage
I dag har jeg vært på Medisinsk hudklinikk å tatoert på bryn. Jeg må innrømme at jeg grugledet meg, da det var første gangen jeg skulle tatoere på makeup . Jeg har også tegnet på bryn med eyeliner så lenge jeg kan huske, og selv om forandring fryder er det noe med å forandre en gammel vane. Men siden jeg fikk en veldig god magefølelse på at min linergist Anne-Marie Wiberg visste hva hun snakket om, så stolte  jeg fullt og helt på henne. Hele prosessen var overasskende behagelig, og det gjorde ikke vont, kun litt svie på enkelte områder av brynene. Resultatet ble MYE bedre enn jeg hadde forestillt meg på forhånd, og forandringen var huge som dere ser på bildet under! Det er fortsatt litt sårt, men ikke rødt og det tar et par dager før fargen kommer til sin rett og at skorpen etterhvert faller av slik at brynene ser mykere ut enn på bildet under. Hva syntes dere, sånn ut i fra det dere ser?

Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd, ikke minst glad!

DSC04953