SUMMERCRAVINGS ON BUDGET

maxresdefault-1

Sweater HERE/Bodychain HERE/Blazer HERE/Shoes

HERE/Dress HERE/Shades HERE

Jeg har visst både flaks og uflaks om dagen, opp og ned fra dag til dag. Forrige søndag døde min kjære mobil som jeg i tillegg ikke har fått synkronisert, så jeg har vært litt lei meg over tapte minner som jeg da selvfølgelig ikke har lagt over på macen før det var forseint. Dette er andre andre gang jeg totalknuser iphone på et halv år, så det er nesten tragikomisk. Så nå har jeg verken vært på Instagram eller noen av mine andre favoritt-apper på fire dager, og det føles som en evighet siden. OG jeg tror jeg MÅ fikse ny tlf i dag, hvis ikke tar sorgen snart overhånd. Så nå får vi bare krysse fingrene for at i hvert fall flaksen snur når det gjelder været, så vi kan gå sommeren i møte med å slikke masse sol og bli brune. Foreløbig har jeg ingen sommerplaner, da det har skjedd så mye i det siste så har bestet meg for å ta ting litt på sparket i år, men i Juni skal jeg på mye bra eventer & happenings, men dessverre er det også en del ting som kræsjer til min store fortvilelse, da jeg gjerne skulle hatt med meg alt, men men, bedre med for mye enn for lite!