STYLEmag & some new accessories

DSC06465DSC06467StyleMag #3 / sunglasses from Glitter / Lightblue Essie / Chanel iphone cover /Chains from KappAhl + Camilla Phil

Nå ligger jeg rett ut på sofaen  med StyleMag i hånda, og skal til å drømme meg bort i et hav av shopping, som om jeg aldri gjør noe annet! Er fortsatt veldig øm i leppene etter å ha fått en ny dose injeksjon i dag, men denne gangen noe annet enn restylane, nemlig Teosyal. Om det er bedre eller dårligere enn Restylane får tiden vise, men det er alltid morro å prøve noe nytt. Jeg har alltid vært fornøyd med restylane på mange måter, men det går så fort ut av leppene igjen, i hvertfall mine. Teosyal inneholder de samme tingene som restylane, men noen mener at dette varer lenger, og andre mener at det er Juvederm som er tingen. Så får jeg bare vente i spenning og se hvordan resultatet blir om noen dager. Kjenner det er mer ømt å klemme på det, enn når jeg kun hadde restylane. Siden jeg nå har tatt Teosyal oppå gammel restylane, ser leppene mine så store ut at jeg ikke tør å legge de ut på bloggen, haha..dere skulle sett meg. Håper det er mindre hovent i morgen..eller hvem vet kanskje jeg blir sånn , neida…..