STRIPE UP YOUR LIFE

DSC01743DSC01771DSC01733
Hello sweethearts. Håper dere har hatt en fin helg så langt? I går stod jeg opp grytidlig for å reise til Trondheim for å bo noen dager på Scandic Nidelven og bare koble ut med god mat og shopping. Det er lenge siden jeg har sett et så smekkfullt hotell, men det sier seg vel selv midt i julebordsesongen. Jeg har aldri bodd på dette hotellet før, men vet at de er kjent for vakker utsikt mot Nidelsen og har Norges beste frokostbuffet, noe jeg fikk bekreftet i dag. Altså vi snakker egen franskmanna som forteller om ostene når du forsyner deg og kaffebar med en barista som lager akkurat den kaffen du ønsker deg fra ulike land, samt egen juicer som gir deg energifulle-drikker som kickstarter dagen. Etter en litt for stor matorgie på restauranten Graffi grill og bar i går kveld, trodde jeg ikke at jeg skulle orke frokost i dag, men det var i går. Rakk en liten shoppingrunde i går, og ikk bla annet kjøpt meg denne stripete ponchoen. Hva syntes dere? Var litt usikker, men deilig å ha noe man bare kan slenge over skuldrene når man har dårlig tid, eller kombinere over skinnjakka f.eks!