STRESSED BUT WELL DRESSED

P1070247

Et av mine nyttårsforsetter for bloggen er definitivt å dele mer outfitsbilder med dere. Jeg er godt i gang med å sette meg inn i mitt nye kamera fra Olympus, & so far, so good. Liker veldig godt hvordan den fanger opp lyset, kvaliteten på nærbildene, og at det fokuserer såpass bra som det gjør, til tross for at det ikke et lite kompaktkamera. Nå finnes ingen excuse for ikke å ha det med seg overalt. Er det noe annet dere savner med bloggen? I løpet av 2014, så blogget jeg om alt fra mote, skjønnhet, musikk, festival og film. Målet i år er å fokusere enda mer på personlig stil, hår og skjønnhet – men hvis det noe dere har savnet eller ønsker å se mer av på bloggen så skrik ut, OK? Kom akkurat hjem etter noen timer i byen med Ane. Fikk knipset noen bilder, og spist en nydelig lunch på Cafe Valuta. Det er en deilig følelse av at det allerede begynner å bli mildere ute. La vinteren forsvinne like fort som den kom, så drar jeg heller på fjellet i påsken når jeg trenger snø. Flere bilder kommer i løpet av dagen….