SOLFAVORITTER

P62251091

//produktene er sponset

Selv om været i Norge er ustabilt om dagen, betyr ikke det at vi ikke trenger å beskytte oss selv om vi ikke er i varmere strøk. Mens andre er på ferie, må andre jobbe eller så er det kanskje andre ting som gjør at man ikke kan reise bort. Betokaroten og solarium er selvfølgelig en fin måte å få brunfarge på, men man bør selvfølgelig være obs. Jeg har tidligere fått spørsmål om jeg blåser i at solarium er skadelig, og NEI det gjør jeg så abslutt ikke, men dette er ikke noe jeg gjør ofte, bare med gjevne mellomrom og gjerne før sommeren, sammen med betokaroten for å få litt grunnfarge. Betakaroten beskytter også mot UV-stråling. Jeg bruker også selvbruning på kvelder jeg skal ut og ønsker litt ekstra farge på beina, og i ansiktet dette pudderet:

P6225111

Trystal Minerals fra Vita Liberata er et solpudder som gir deg en solkysset glød som varer opp til hele fem dager – Verdens første selvbruningspudder og anbefales på det sterkeste!

P6225114

DIOR BRONZE: Er desidert den beste selbruningskremen jeg har brukt. Denne har faktisk kommet bra ut i test, nettop fordi det stort sett skårer høyt på alle punkter. Den gir en naturlig glød, trekker seg øyeblikkelig inn i huden og gir ingen streker, flekker eller fete rester.

35b1bc97c06f047ee25221ed1e13fe99-1

Colorescience Sunforgettable: En kjendisfavoritt og et produkt jeg har har i vesken året rundt. I og med at jeg har veldig fet hud, så er det lite av solbrodukter jeg faktisk tåler å bruke i ansiktet, og ansiktet er like viktig å beskytte som resten av kroppen. Denne lille, praktiske puddersaken gir deg både solbeskyttelse hele dagen, dekker urenheter, gir en fantastisk glød til huden,er UVA/UVB beskyttende, 80 min vannfast og den er tilsatt mineraler som virker hudforbedrende.Den er også fri for mineraloljer, alkohol, parabener, talk, parfyme og fargestoffer, slik at den lar huden få puste og man unngår tette porer. Ikke rart dette er favoritten til Cameron Diaz.

P62251151

Hawaiian Tropic: Disse solproduktene har vært mitt favorittmerke for solprodukter på stranda i mange år. De lukter kokosnøttolje og er enkle å bruke og er tanken på at de har vært en favoritt blant surfere i en årekke, gjør det jo litt ekstra kult og jeg vil si jeg får en tropisk følelse om jeg så bruker Body Butteret etter en dusj på mitt eget bad. Hawaiian Tropic kan blant annet kjøpes her.