SNEAK PEEK

P4022807collage-1P4022837P4022801

Jeg er helt forelsket i blått om dagen. Hele den blå skalaen fra pastellblå til maritim blått til mer turkis. Jeg liker å mikse ulike blåfarger i en look, slik som jeg gjorde i dag. Det er år og dag siden jeg har dratt på meg en blå jeans, jeg vet ikke om dere egentlig noen gang har sett meg i det på bloggen? Når folk spør hva folk føler seg mest vel i er det ofte det samme svaret “En simpel look” jeans og en enkel hvit t-shirt. Med meg er det stikk motsatt, det er svaret på det jeg føler meg minst comf i. Jeg vet ikke hva det er med meg og jeans, men jeg syntes alle andre ser så bra ut i det, bare ikke jeg. Føler meg som en flodhest som har forvillet seg inn i et tøystykke, hehe..I dag gjorde jeg altså et unntak, men med en tunika over vel og merke. Det fungerte mye bedre, men der stopper det! Nå får jeg straks besøk av mamma og Fredrik så skal straks sette i gang med middagen. Ønsker dere en fin skjærtorsdag så lenge!!