Sneak peek

DSC05598 Top from Notion 1.3

Førstkommende onsdag er det duket for den årlige VIXEN Blog Awards som skal være på Edderkoppen Teater. Der hylles de mest inspirerende, kreative og nyskapende norske og internasjonale bloggene innen mote, trend og skjønnhet, trening, interiør og livsstil. Jeg gleder meg veldig, spesielt siden Iknowthatmagazine er nominert i to kategorier, både Årets nykommer, og skjønnhet :) Tove som er redaktøren bak magasinet har virkelig fått det til og jeg er superhappy som får lov til å skrive for de. Les min nyeste artikkel her , og plukk opp noen enkle hverdagstips til hårfrisyrer du kan gjøre på et blunk. Antrekket for Onsdag er nesten i boks, men bare nesten. Det blir i hvertfall et antrekk som består av alt jeg elsker. Feather-Leather-Leopard-Statements-black-white

Håper jeg får se noen av dere på Vixen på Onsdag? :) Det er mange flinke, som er nominerte men jeg må innrømme at jeg holder en knapp på noen. Ulrikke Lund, Celine Aagaard, Anette Haga, Ada Ekrem ,Barbro Andersen, Angelica Blick og Fanny Lyckman er kanskje de som har inspirert meg aller mest av de nominerte, men som sagt det er mange dyktige, kreative sjeler som er nominert!