Snapshot fra kjendisgallaen

collage

Sko fra Nelly / Jakke Dansk design / Hårbånd fra Gina Tricot / Clutch Vintage

Bedre sent enn aldri, men litt kjedelig at jeg ikke fikk vist dere noen av de fine bildene jeg tok under kjendisgallaen som var sist Søndag. Først klarte jeg å glemme mitt eget kamera hjemme, og så fant vi ikke ledningen til min venninnes kamera slik at jeg ikke fikk overført bildene. Fikk heldigvis tatt noen snapshot med mobilen, så dette får duge så lenge! Det viktigste var at det var en fin kveld, og det var det absolutt. Vi valgte å droppe etterfesten på Theater`cafeen, da vi var veldig slitne etter en lang dag og samtidig skulle vi tidlig opp dagen etter. Det var et flott show, og jeg fikk møtt mange hyggelige kjendiser. På bildene over ser dere noe av det jeg hadde på meg og hvordan håret ble til slutt. Øverste bildet sammen med sjefsredaktør for STYLEmag Celine Aagard og bildet under sammen emd min beste venninne Ida som var med meg på gallaen. Til helgen blir det ny runde med fest og morro. Først 50-års laget til pappa og Lissie konsert! Woop woop