SHOP FOR FALL

white

KNIT HERE / PARKAS HERE / JACKET HERE / BOOTS HERE / BAG HERE / NOSERING HERE

Vi kan vel kanskje si at sommeren er over nå, og gi høsten en varm velkomst? Jeg må innrømme at høsten er min favoritt-årstid når det kommer til mote, men det er jeg nok ikke alene om. Høsten i seg selv er en vakker årstid, og når sommeren har vært så kald som den har vært, med unntak av noen uker i ny og ne, så gjør det vel heller ingenting at vi kan kle på oss litt mer heller. Oversize knits til skinnbukser, lårhøye støvletter og et av sesongens must “ponchoen” slår ikke feil, og så er et bare å bruke kreativiteten å kle deg minimalistisk eller i lag på lag ettersom hva du føler for selv. Over ser dere noen av mine favoritter for høsten, men jeg har mange fler. Ser frem til å dele min stil med dere gjennom høsten, og så håper jeg dere har hatt en fin avslutning på sommeren!

((Inneholder annonselenker)).