RED X METALLIC

DSC02499DSC02515collage17DSC02502DSC02518_2

Red sweater from Hm / Bag & Watch from Michael Kors / Faux fur from BikBok / Tights from Gina T

Til tross for utørkede øyer og sjokk kulde så har dette vært en utrolig fin vinterdag. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg fikk sjokk når jeg måtte “småjogge” til bussen i dag tidlig, og skjønte egentlig ikke hvor mange minusgrader det var før fingrene mine klamret seg til vesken det siste stykket! Dro på koselige Larsen Cafe i byen og møtte Sandra og Adrian for julelunch og kaffe, før jeg og Adrian dro et annet sted og spiste litt mer, mens vi skravlet høl i huet på hverandre. “Tvillinger ass” Sandra satte på meg negler i dag, men herregud så uvant det var. Jeg er jo kun vant til mine egne med gelac eller vanlig neglelakk, så måtte ha hjelp til å ta på meg jakken liksom, fordi jeg var så redd for å knekke de. Haha! Håper dere har det bra? Og nyter denne førjulstiden, ikke bare stresser…