PLACES YOU MUST VISIT IN OSLO

Hvis noen som aldri har vært i oslo før, eller nylig flyttet hit hadde spurt deg hvor de burde dra hadde du kanskje mest sannsynlig svart Operahuset, shopping på Aker Brygge, Holmenkollen, Ekebergrestauranten og resten av lasset med steder vi allerede kjenner godt til, og som nok er et must for de fleste turister som kommer for “å ta bilder”. Derfor tenkte jeg at jeg skulle nevne noen steder som man kanskje ikke er det første man tenker på, men som har blitt noen av mine favoritt-steder i løpet av det siste året. so here we go

URBAN EATERY

5642940

Det var egentlig bare ren tilfeldighet at jeg endte opp her, da jeg skulle hive innpå en matbit før jeg skulle videre på et møte. Jeg hadde ikke en gang fått med meg at stedet var New York inspirert og maten var asiatisk inspirert, så da jeg fikk servert “kylling sandwitchen” jeg hadde tegnet meg et bilde av inne i hode mitt så var dette noe helt annet enn hva jeg før hadde smakt. Ikke vet jeg alle ingrediensene den inneholt, eller navnet på dippene som kom til de stekte søtpotetene ved siden av, men det er seriøst en av de beste smaksopplevelsene jeg har hatt på lenge. Et sted jeg kan anbefalle på det varmeste ♥

 BEAUTY HOUSE OSLO

beauty_house_006C000000reOGz_os3-1500x900I frognerveien 44 finner du Oslo`s fresheste beautyplace med de søteste jentene som gir deg alt en jente (mann) kan ønske seg. Vakre,volumiøse vipper, negler, hvitere tenner, perfekte bryn, gode sminketips etc. Du finner alle behandlingene Beauty House utfører her. Også har de også en nettbutikk du kan shoppe noen av de store sminke-favoritt merkene FRØYA & Bitchn`Brows HER

ANGST BAR

DSC0717-1180x787Dette er definitivt baren for deg som sliter med angst, haha neida! Dette lille, megakoselige, stemningsfulle stedet kalles angst bar og ligger i strøget, så selv om man sitter ute å røyker, føles det likevel som inne og er en bitteliten smule varmere på vinteren (later vi som). Alltid hyggelig å komme tilbake, og hvis du virkelig er møkka lei utelivet i Oslo som jeg selv har vært mange ganger så dra hit. Eneste minuset er at det er SYKT mye mennesker som er “lei utelivet i Oslo” i helgene!

SUKKERBITEN

P8120061-1024x768

Sukkerbiten i Bjørvika er mitt nr 1 place om sommeren da du kan nyte reker og hvitvin helt nede i vannkanten med utsikt og få en følelse av å være på sjøen uten å være det. Ikke at jeg er lei lektern da jeg har så sykt mye minner der i fra, men det er alltid koselig med noe nytt. Og da Black Rat clothing inviterte til visning av sin nyeste kolleksjon under fjorårets fashion-week var jeg solgt. Jeg var kanskje god på en snurr, men jeg har enda bildene og minnene fast i hodet. It was amazing og kanskje Oslos fineste perle vil jeg si.

Akkurat nå sitter jeg med vann i munn og gleder meg til lunch med Ida på Urban Eatery i morgen, kanskje fordi jeg har levd på fisk & kylling med grønnsaker og salat i nesten en uke nå! 

Good Night sweethearts ♥ I morgen er det fredda`n og min første party-frie helg siden tidenes morgen så kanskje på tide!