OLE HENRIKSEN

P2120995P2121001

Som blogger og skjønnhets intressert tester man ofte ut diverse produkter man får på eventer, gjennom sponsing, prøver etc. Jeg har ikke tall på hvor mange forskjellige produkter og merker jeg faktisk har testet på huden min, men veldig sjeldent dukker det opp produkter med wow-faktor. Jeg har selvsagt mine favoritter fra før og jeg kunne tikkert ha sipset dere om mye bra, både billige og svindyre produkter som er helt fantastiske. Noen av mine største favoritter er fra Ole Henriksen.

Vitamin Plus Crème tilfører huden et duggfriskt lag av fukt. Fylt med kraftfulle antioksidanter, urter og vitaminer, tilfører den huden fukt samt stabiliserer og beskytter. Den er og med på å gi huden og T-zonen et matt og rent utseende.

Inneholder aktive ingredienser:
• Aloe vera: Fuktgivende, beroligende og helende egenskaper
• Hestekastanje: Lysner og beroliger sensitiv hud
• Koreansk ginseng: Stimulerer mikrosirkulasjon
• Hasselnøttolje: Nærende olje som inneholder vitaminer og antioksidanter samt binder fukt i huden
• A-C-D- og E-vitamin: Arbeider i synergi og forbedrer dermed de enkelte næringsstoffenes effektivitet
• Antioksidant: Helende og essensiell for å bevare huden
• Havremel: Holder huden matt – også i T-sonen – og virker beroligende

P2121006

Før jeg gikk over til Ole Henriksen Grease Relief Cleansing Cloths, brukte jeg simple cleansing facial wipes fra butikken, som har kommet nest best ut i test. Jeg trodde ikke det fantes noen bedre enn den, men det gjorde det. Den multifunksjonell vaskeservietten fra Ole Henriksen har to forskjellige sider; en vanlig myk side, og en side med fysisk peeling for skånsom eksfoliering av huden. Den fjerner smuss, bakterier og overflødig olje og talg, heler, fukter og roer ned huden.

PS: dette innlegget er IKKE sponset, men dette er produkter jeg anbefaler til deg med fet hud og høy talgproduksjon.

Les mer om Ole Henriksen her