Nordic Moods

Ettersom jeg er underærnert på søvn om dagen kunne ikke denne morgen startet bedre med en tur i norsk natur, og det beste av alt var at jeg bare kunne stå stille å nyte utsikten.

PA141749

I dag tidlig presenterte Photowall “Nordic Moods” – en kolleksjon designet av den prisbelønte norske designergruppen Scandinavian Surface som bestod av vakre/drømmende og nordisk natur på tapeter. Jeg har alltid, av en eller annen grunn hatt sansen for tapeter, fremfor ensfargede vegger eller bilder. Ja jeg liker bilder også, men å ha en heldekkende stor tapet i stuen eller på soverommet gir en slags magisk følelse jeg ikke helt klarer å sette fingeren på. Tapeten på bildet over “lost landscape” var min favoritt i rommet og det at den er grumsete, mørk og har mye struktur gjør at den nesten ser ut som betong og gir mange alternativer til varierende innredning i hjemmet. 

PA141747PA141758Scandinavian Surface_Photowall_Polhem PR 28Siste bildet : Foto av Hanne Erøy

Det ble mange sterke kaffekopper i dag tidlig, og god frokost og mingling med bla fine Astrid Helen og en av mine beste venner Adrian. Etter frokosten dro jeg og Adrian på Østbanehallen for å skravle om alt det vi har gått glipp av med hverandres liv de siste ukene, og før vi visste ordet av det, ble det lunchtime og “svevende sushi” på YO Sushi! 

Nordic Moods tapeter fås eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset tapet for 415,- kvadratmeter.