NEW YEAR, NEW LIPSTICK

P1041522P1041531collageP1041541

//sponset produkt

Det var virkelig “love at first sight” med denne nye matte leppestiften som jeg fikk i gårsdagens Glossybox. Årets store trend innenfor makeup er blant annet matte leppestifter, men jeg har enda ikke funnet den perfekte før jeg testet denne fra Teeez Cosmetics. En leppestift som blir litt rødbrun med en gang du påfører den, men etter et par minutter så tørker den inn å gir en dark brown matte finish – Akkurat slik jeg hadde sett for meg ♥ Det er er sjeldent jeg anbefaler leppestifter, men denne slo alle forventninger og den laget ikke en gang merke på glasset jeg drakk av før i dag, så denne kan jeg anbefale dere som ønsker å teste “matte lips” for litt forandring. Fargen heter ” Crimson Carat “ Ønsker dere en fin start på uken ♥