New in/details

collageDSC05785CIMG3453CIMG3441

Clutch/Handmade genuine leather/borse in pelle – Shoes/ by Epilogue – Ring/Dyrberg.Kern – Striped shirt/Gina Tricot classic line – Watch/Michael Kors

OMG! What a day! I dag har jeg egentlig ikke rukket noe av det jeg skulle, bortsett fra visningen til Kathrine Nørgåd på The Thief som var helt fantastisk. Nydelig kolleksjon som forventet  det var gøy å treffe på flere kjente jeg ikke har sett på lenge! Da jeg kom til Oslo på tirsdag, dro jeg en rask tur innom Byporten for å se etter en leopard clutch jeg har vært på jakt etter lenge, og fant den perfekte håndlagede clutchen som uten tvil måtte bli min! Skoene var også et kupp jeg gjorde for noen uker siden, da det var det siste paret, og jeg fikk halv pris av halv pris. Da er det ekstra morro å shoppe, sant? Nå skal jeg prøve å jobbe litt, og lade opp til en ny dag i morgen. Følg meg gjerne på instagram for mer bilder @verozitas