Natt til 17

Natt til 17. er en ny norsk ungdomsfilm som kommer på kino 4.April. Jeg har vært så heldig å bli en av få utvalgte som får se en eksklusiv førpremiere på mandag, til og med før all annen presse. Jeg gleder meg til å dele min ærlige anmeldelse av filmen med dere her på bloggen, men det lille jeg har sett fra traileren må jeg si at jeg gleder meg til å se den. Fikk rett og slett skikkelig flashback fra tenårene da jeg var ute på galaien natt til 17. Smugrøyka, klina med gutter og smakte på øl med venner og naive mødre som trodde man var en helt annen plass en ute i skogen.

For Sam (15) betyr vennegjengen alt, og han har sverget at han er villig til å dø for dem. Men i det siste har han brukt mer tid på sin nye kjæreste. Problemet er bare at Thea er Sams beste venns eks. Vi følger ungdommene fra tidlig morgen, gjennom natten og inn i morgentimene den 17. mai. Et døgn der vennskap blir satt på prøve og hat møter kjærlighet.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dZK5PmtmsmA]