MYE VIL HA MER

PA121715PA121718Som mote & skjønnhetsblogger blogger får jeg mange spørsmål et “Er du materialist”? Og da svarer jeg ofte “nei”, uten å tenke meg om, men kun fordi jeg automatisk forbinder det å være materialist som det samme som å være opptatt av status, innrede huset med designermøbler og hele tiden hige etter noe bedre og finere. Noe jeg overhodet ikke er, jeg har aldri vært opptatt av status, alltid unnet andre å ha det fint, og aldri vært utakknemlig for det jeg har hatt i livet mitt. Selv eier jeg bare fire designervesker, mens andre jeg kjenner eier både 10 og 15,men dette er også en prioriteringsak. I stedet for dyre vesker, bruker jeg heller penger på opplevelser, god mat og helse.

Mange ser kanskje på denne bloggen å tenker at jeg er både materialistisk og overfladisk, men de som kjenner meg vet at jeg er langt i fra det og at for meg finnes det er viktigere ting her i livet enn det å ha stua fylt med ting & tang fra Jonatan Adler for å føle lykkeNår alt kommer til alt så er ting bare ting, og materialistisk lykke er ikke evigvarende. Jeg ser kanskje på de som til stadighet sammenlikner sine egne eiendeler med andres, og etterstreber å ha det beste og nyeste til en hver tid er de man kan kalle usunne materialister, også har man kanskje materialister som også er jordnære og setter pris på å ha det bra med de rundt seg, fremfor å ha det fineste hjemmet på Instagram. Materialisme er et vanskelig ord å tolke, og alle ser så forskjellig på det. Så jeg lurer litt på, hva dere mener? Hva legger vi i ordet “materialistisk”? Og når kan man si at man ikke er det? Vil gjerne høre deres meninger!

Ønsker dere en fin start på uken ♥