MY WISHES FOR CHRISTMAS

jul

1.Olympus Pen 25-50mm vidvinkelobjektiv / 2.Malene Birger passport case / 3. Nakkereim til kameraet HER / 4.Nike Air Revolution sky high Black / 5.Hightlighter fra Guerlain / 6.Anastasia cream contour Kit (fargene medium) fra Kicks / 7.Vita Liberata Tan Mousse (fåes kjøpt HER) / 8. Anatomic Heart rosegull fra Bjørg / 9.Notebooks fra Smythson / 10.Diamond gulvlampe fra Bohus / 11.VIP lørdagspass Palmesus 2016

Hei fininger, håper dere har hatt en fin 1.Advent ? ♥ Akkurat nå er mitt største ønske å bli frisk, siden jeg har ligget først i en uke i strekk med influensa, som nå har gått over i både lunge og halsbetennelse, og jeg hiver desperat innpå med varm melk med honning, te, ingefær, omega3 tabletter og alt jeg tror kan hjelpe. Jeg er selvfølgelig glad jeg fikk det nå, og ikke midt i jula, men det er så kjedelig å bli syk når man har så mye man skulle ha gjort. Måtte avlyse alle avtaler i dag, også får jeg ta dagen idag og morgen på å komme meg, for nå har jeg ikke mer tid igjen til å være syk, selv om man kan lite for det. Jeg har tross alt ikke vært dårlig på mange år, så skal prøve å ikke klage mer. Over ser dere noen av de tingene som står høyest på min ønskeliste til jul i år♥ Selv har jeg ikke hatt mulighet til å handle en eneste julegave enda, men jeg vet allerede hva jeg skal kjøpe til mange, så det går nok fint. På bloggen frem til jul kommer jeg til å dele noen julegavetips og ha noen christmas-giveaways so stay tuned.