INTERVJU/ Tv Øst

DSC07988 DSC07986 DSC07985

I går var jeg invitert av Medisinsk hudklinikk i Hamar i forbindelse med at Tv Øst skulle komme og filme litt fra klinikken. Siden jeg har tatt en del etiske behandlinger på Medisinsk Hudklinikk og hatt mange positive opplevelser med det jeg har gjort er det morsomt å kunne fortelle dette videre via lokaltv. Jeg fortalte bla annet om skinbooster , en behandling jeg nylig har startet med, og som kun etter en gang har gitt resultater. Arr som ikke er mulig å fjerne helt uten en slik type behandling som går over tre ganger, med ca 2-4 ukers mellomrom. I dag skal på klinikken for behandling nr 2. En av de andre behandlingene jeg snakket litt om var leppeinjeksjonene med restylane og teosyal. Dette er noe jeg startet med fordi jeg har skeive lepper, og ønsket å rette opp disse slik at jeg kan smile med tennene på en naturlig måte. Det er selvfølgelig et hav av muligheter innenfor diverse behandlinger, og jeg kunne sikkert snakket i timesvis om det, men det går jo ikke! For dere som har Tv Øst, kommer dette innslaget + Intervju med meg fra og med Mandag 16.Juni og vil rulle hele uken ut. Nå skal jeg snart av gårde i et spennende møte, som jeg ikke kan fortelle dere om helt enda, men det kommer …..