MAKE A STATEMENT

P6054670P6054674P6054675P6054678

Ring from Cecilie Melli / Pierced Bangle from Eversilver /Sko fra DinSko

Jeg elsker typiske smykker som er et statement i seg selv. Jeg bruker sjeldent øredobber og hvis jeg får et smye jeg liker tar jeg det rundt halsen og bruker det gjerne i overskuelig fremtid. Jeg har mange fine smykker og flere av de ligger på et sølvfat på nattbordet. De har alle en historie, og tanken på at designeren bak har hatt en baktanke med akkurat det smykke og lagt ned mye jobb i det får meg til å smile. Noen av mine favorittsmykkedesignere er norske Bjørg, Cecilie Melli, svenske Efva Attling, Maria Nilsdotter og House of Holland, men det er mange flinke og alt for mye fint. Jeg gleder meg til å ta i bruk mine nyeste statement smykkene mine på bildene over.

//inneholder sponsede produkter