LEG LUXURY

//Annonse

Woman rubbing legs, low section

P2231418 Woman rubbing legs, low section

Jeg har vært så heldig å få være ambassadør for Gilette Venus, hvilket også betydde å ta farvel med Shai “hai” som har vært min favoritt innenfor barberhøvler det siste året. For meg er dette med å finne sin “perfect match” innenfor barberhøvler like viktig som å finne min livspartner.. Neida!  Men det værste jeg vet er sløve høvler som tørker ut leggene, gir blodige kutt, mørke porer, nuppete hud eller rett og slett ikke får med seg alt av hårtuster før noen kommenterer det noen timer senere. Jeg vet ikke med dere, men jeg må innrømme at jeg ikke er like nøye med leggene på vinteren som om sommeren, men hvem ser vel de da, bortsett fra samboeren man har vært sammen med over mange år? Haha.. Ikke at jeg ikke barberer meg om vinteren altså, men langt i fra like ofte som vår/sommer.

P2231425

VEL.. Gillette Venus har utviklet en kampanje de kaller LegLuxury, dette er et pleiekonsept som handler om å ta vare på bena gjennom hele året. Jeg har nå den siste måneden testet ut ulike barberhøvler, skrubbet leggene mine ordentlig og smørt de inn med økologisk kallpresset olje med ulike fettsyrer for ekstra fukt og pleie. Det finnes mange måter å gi huktighet til huden på, enten det er body lotion, bodybutter, masker, kremer osv, bare du husker det på samme måte som du tar vare på ansiktet og resten av kroppen din.

Tro det eller ei men alle type barberhøvler er ikke egnet for alle type legger, og man må nok prøve seg frem for å finne sin perfekte match. Glitte Venus har en hel serie barberhøvler som alle har ulike egenskaper som passer til ulike hudtyper og behov.

P2231426

Mitt største problem når det kommer til barbering er at jeg ofte blir veldig tørr etter bruk, får små nupper og ofte kutter meg, sikkert fordi min hud er ekstra sensitiv og at jeg kanskje ikke har tatt meg god nok tid (stresser i dusjen). Denne gangen har jeg tatt meg god tid under testing av barbeirhøvler, tent lys, satt på litt “heavy metal” i bakgrunn for å få litt ekstra stemning (Jeg mente rolig). Vi som ikke er så heldige å ligger på en hvit strand eller spa får bare lage vår eget spa på badet tenker jeg. Det kan være utrolig deilig og avslappende det og. Etter å ha testet ulike barberhøvler noen bedre enn andre, så har jeg kommet frem til at Barberhøvler med fuktbarer er et must for min del. Jeg har ikke kuttet meg en eneste gang og jeg har gått ut av dusjen med myke legger. Foreløbig er det Venus & Olay med duft av vanilje ( den gule) som er min favoritt når det kommer til både legger og intimbarbering. De fem bladene gir tett barbering og bidrar til redusert tørrhet, du slipper barbergele ( noe som er drit kjedelig) å bruke, så til deg som kjenner deg igjen med de samme problemene som meg, så kan jeg anbefale denne på det sterkeste!

Jeg kommer til å dele en del tips fremover  om fine legger og glatt hud, so stay tuned! OG Apropos luxury så har min venninne Ida lagt ut mange fine ting fra merker som bla Acne Studios & Michael Kors på sin bloppis. Ta en titt HER da vel!