L A T E L Y

collage
Flag_of_Taliban_(original)

Hei på dere! Stikker innom bloggen for å si at det er liv i meg, men at jeg har vært i så dårlig form i det siste, så jeg har knapt klart å knipse et eneste bilde, men det man ikke får gjort noe med kan man ikke ha dårlig samvitiighet for heller, og jeg er ikke en som bare “klasker” ut noe heller bare for å ha gjort det hvis dere skjønner hva jeg mener. Alle mine blogginnlegg er gjennomtenkte, ja med unntak av når jeg har skikkelig “bad days” eller det er noe som provoserer meg men jeg lar det meste stå. Jeg har fått tidliger spørsmål om jeg noengang har slettet tidligere blogg-innlegg og svare på det er “JA” jeg har slettet mange og mye som jeg har vært utrolig flau over, men man lærer så lenge man lever gjør man ikke. Jeg har i hvertfall bestemt meg for å endre livstil fullstendig, og da snakker jeg ikke bare om å spise sunnere, men endre det livet jeg lever til det bedre. Det har vært er ork å trene, ork å spise sunt og alt for mye festing den siste tiden, og nå er det slutt. Jeg har tatt i bruk helseapp og skritt teller og har satt som mål hvor mange skritt jeg skal gå min hver dag. Dette er faktisk en kjempe opptur for meg som vanligvis tar taxi eller blir kjørt og hentet av gud og hvermann. Nå skal jeg gå hver dag, få tak i en personlig trener som kan sparke meg i ræva og slutte å spise pizza på mandager. Det er greit at man “skal leve morgendagen som den skulle ha vært den siste” men det får da være grenser for hvor mye man skal legge i det, haha! Jeg er overhodet ikke komfortabel med egen vekt lenger, men dette har også veldig mye å si for min helse som er laaaaangt ifra det jeg bør være på min alder, så dette handler mest om å få mindre kroppslige smerter, mer overskudd, mindre trøtt, bedre kondis og så er jo vekten også et stort pluss! “wish me luck” så skal jeg gjøre mitt beste fremover ♥