JUST CASUAL ENOUGH TO SIT DOWN

PA051577

Shoes from Nike / Shirt from H&M / Chanelbag / Fauxfur ball from Gina Tricot

GOD KVELD! Altså…i dag var det ingenting som gikk etter planen, utenom en happy ending litt senere på ettermiddagen. Mandagen startet blå, og jeg måtte avlyse alle morgen/formiddagsavtalene mine pga uventede ting som måtte prioriteres, og da jeg omsider kom meg inn til byen for å møte Adrian var det heller ingenting som hang på greip når vi skulle ta bilder. Ingen av oss var fornøyde med vårt eget tryne, og når jeg innså hva jeg egentlig hadde slengt på meg, så ser dette antrekket kun bra ut i sittende stilling, haha. Nå er jeg hjemme igjen, og skal sette i gang med middag (bedre seint enn aldri) not that I need that food..også blir det sofaen og noen episoder med intrigeserien “UnREAL” som ligger ute på TV2 sumo. Ønsker dere en fortsatt fin mandagskveld ♥