JULEGAVETIPS 4: MOCKBERG WATCH

PC060905PC060928PC060648
//sponset

Hei på dere fininger ♥ Håper dere er godt i gang med juleforberedelsene? Selv startet jeg i går, og selv om mange har startet lenge før meg, så er det også de som ikke har startet enda, så føler meg halveis innafor nå, pluss at jeg har fått pyntet hjemmet med reinsdyr, stjerner og juletre i sølv og kopper. Jeg er så lite fan av rød pynt og julenisser, med mindre det er i andres hjem, da er det koselig – bare jeg slipper å ha det i mitt!

Når det kommer til smykker og klokker er jeg ganske kresen må jeg innrømme, og stort sett ser jeg etter noe som er unikt, men enkelt, da jeg ikke liker masse “stæsj” da jeg liker at tilbehøret er mest mulig simple. MOCKBERG er fra et relalivt nytt og allerede svært populært svensk merke, som er laget av høykvalitets skinn, med mineralglass som beskytter glasset mot støt og riper, noe som gjør dette til den perfekte everyday watch. Er den ikke fin? Klokken finnes i flere andre farger også som gold, silver og med andre farger på reimene. Jeg gikk for den i roseguld med svart reim ♥

Klokken kan bestilles HER