JULEGAVETIPS 3 + GIVEAWAY

//I samarbeid med caseapp
PC030544
I dag fikk jeg denne lille søte sken i posten, men mitt egetdesignede iphonedeksel. Kall det gjerne “harry” men jeg har hatt lyst på et sånt deksel lenge nå, men bare tanken på å vente en måned på et deksel gjør at jeg ikke har orket å bestille fra utlandet. I stedet så laget jeg det selv gjennom caseapp, hvor genialt er ikke det? Her er dekselet : Jeg digger det i hvertfall!

collagePC030548

Har du lyst til å vinne ditt eget iphonedeksel? Enten i noen fine marmorfarger HER eller om du ønsker å designe det til ditt eget? Det eneste du trenger å gjøre er å like DENNE på facebook og legge igjen en kommentar under dette blogginnlegget så er du med i trekningen♥  (Vinneren trekkes over helgen.)

Om du er den heldige vinneren eller ikke får du likevel rabattkode av meg som du kan bruke hvis du vil handle julegaver fra caseapp til venner og familie. RABATTKOD: VEROZITAS20 (koden er gyldig till 13. December) koden taster du inn i “kassen” nederst til høyre når du skal avslutte kjøpet! 

PS: Smooking Kills, but so do Chanel