JULEGAVETIPS 1: OLYMPUS PEN

a227

Nå er det snart et år siden jeg fikk en av de beste, ikke minst en av de mest brukte julegavene ever. Nemlig Olympus PEN e-pl7 i fargen beige, som ble en kjempe erstatning for mitt gamle speilrefleks som nesten ga meg senebetennelse i skulderen av å bære det overalt i alle mulige sammenheng. Jeg har fått mye positive tilbakemeldinger på mitt Olympus PEN e-pl7 og mange lurer på det samme. Om bildekvalitet og funksjoner. Her må jeg først og fremst si, at med dette kamera så har du mange flere muligheter enn med noe annet. Mange tror ofte at jo større, jo bedre osv, men det er helt feil.Olympus PEN e-pl7 er både lite og lett, enkelt å forstå seg på de manuelle innstillingene, det har en vendbar “selfie-skjerm” som gjør det lett å knipse “selfie” av deg og venner på farten. Pluss en app på telefonen slik at du kan bruke smarttelefonen din som selvutløser og få bildene rett over dit via wifi. Du kan til og med sette på filter på kameraet før og etter du tar bilder og det har en wifi-funksjon som gjør at du gjennom en app på smarttlf din kan dele bilder direkte på sosiale medier. Er du fortsatt i tvil på om dette er den ultimate julegave for en som elsker å ta mye bilder?

Hayley Rubery x Primark LFW ss16_010

Prisen på kameraet ligger på rundt 5000,- og kan kjøpes her. I hele desember kan man kjøpe dette Olympus PEN-kameraet for kun 3999,- hos JapanPhoto, i butikk eller på nett. Olympus PEN Accessories World er også i salg fra 1. desember hos forhandlere som selger Olympus PEN, og her er masse fine ting inkludert denne nakkestroppen i skinnimitasjon & raffinert metall.

PS: I stylistas julekalender her kan du vinne et Olympus PEN E-PL6-kamera med to linser + accessorie fra den nye Olympus PEN Accessories World og en PEN-bok.