Its all in the details

 1.Coral Color Gel polish from Vita  2.Striped blazer from MANGO 3.Papa Lou sweater 5.Gold accessorize from Hm

Det blir ikke mye tid til bloggen om dagen, men prøver å stikke innom når jeg har tid. Sola må nytes mens den kan og det skal jeg love dere jeg har gjort de siste dagene også. I går prøvde jeg meg på hvitvinsdampede Blåkjell sammen med mamma for første gang. Det smakte himmelsk og det neste blir vel at jeg plukker de selv også. I dag har vi hatt besøk av familie og spist gresk salat og jeg har drukket store mengder is mocca. Føler at magen bare eser ut, men kan vel ikke forvente noe annet når man ikke trener og det blir utskeielser hver dag. Godt vi ikke har sommer hele året, selv om jeg kunne ønske det var sol året rundt likevel! Håper det står bra til med dere og at dere nyter ferietid?