Interiør/Pastel og kunst fra Pia Haugseth

whiteYTR
For noen år siden hatet jeg alt som hadde med pastellfarger å gjøre. Nå elsker jeg det, og har fått mer og mer sansen for pastellfarger også i hjemmet. Hjemmet vårt har i lang tid vært preget av mye gull, kopper, svart, hvitt og innslag av orange. Det frister å bytte ut noe med litt freshe pastellfarger, og kremmerhuset  har fått inn masse fint.

DSC06021

Det blir helt perfekt å få inn litt pastellfarger til det nye maleriet fra Pia Haugseth! Jeg ble helt blown away da jeg fikk se det ferdige resultatet jeg har gledet meg til i snart to måneder nå. Hun har brukt en ganske ny teknikk hvor hun maler over foto på lerret. Fotoet som er brukt er i svart/hvitt og er tatt av meg, av datteren til samboeren min. Hun er bare helt nydelig og veldig fotogen. Pia Haugseth er en av de flinkeste jge kjenner, og hun har mange jern i ilden på en gang. Jeg forelsket meg i bildene hennes i sommer da jeg var på en av kunstutstillingene hennes, og nå har jeg endelig fått tatt i et av de populære gull-trykkene også! Besøk hjemmesiden hennes her  Bildet under er enda finere i virkeligheten, da det er vanskelig å fange opp 3d effekten og den metalliske skimmringen uten blitz og gjennskinn. Men hadde veldig lyst til å vise dere bildet. Er det ikke fint?

bidle