IN THE MAKING WITH FRØYA

P1111918P1111921P1111926P1111938P1111940

I dag har jeg vært på Beauty House å laget en demo med FRØYA Cosmetics som er en norskutviklet kosmetikkserie som har blitt super populær på veldig kort tid. Dette er første gang huden min får testet Frøya, og jeg hadde skyhøye forventninger til makeupen alle snakker om for tiden. Etter at jeg hadde fått lagt en glødende ansiktsmakeup med sotede øyne med denne fargen var jeg solgt. Jeg gleder meg til å vise dere makeup-videoen med “no makeup” til ferdig resultat når den er klar, men her har dere i alle fall en liten smakebit behind the camera, også blir det spennende når jeg skal kopiere samme look på meg selv til helgen. Hvis dere lurer på hvorfor bryna mine ser ut som de gjør på bildene, så er det fordi de ble sminket til slutt, så det er sånn de er uten makeup!

JUST SAYIN`!! Ønsker dere en herlig start på uka, så får vi bare trosse snøværet så godt det lar seg gjøre, og ikke glem å sjekke ut Frøya Cosmetics her.