IN MY MAKEUPBAG

P1090202
1. Fred Shadow-light brown / Tidenes beste brynprodukt
2. bellapierre glitter HERFRA / Et bestselgende glitter man kan bruke både på øyne, hår, lepper eller på kroppen for maximal luksusfølelse. En sikker vinner på fest.
3. Smashbox / min nye favorittmerke innen skjønnhetsprodukter. Jeg bruker primeren “blemish control” som er en oljefri primer spesielt utviklet for acnehud og skal behandle/forhindre kviser og gi fuktighet selv om man har foundation og annen sminke (over).
4. Mørke leppestifter er et must på vinteren. Liker de dype fargene som denne fra Revlon nr: 625
5. Lumi Magique Highlightning pen fra Loreal Paris
6. Smashbox BB cream
7. Beste kosten fra Michael Kors
8. En av mine nye favorittkoster fra real Techniques face brush

Dette er noen av produktene som inngår i min daglige skjønnhetsrutine. Smashbox har blitt en av mine favorittmerker, altså at jeg ikke har fått øynene opp for smashbox før er nesten litt flaut, men jeg kommer definitivt til å bruke mye smashbox fremover!