HydraFacial

IMG_2831

Hva er vel en bedre måte og starte dagen på, en med en komplett hudbehandling? På mandag var jeg på Medisinsk hudklinikk Hamar og testet ut HydroFacial for første gang, og kan med hånden på hjertet si at det er en av de bedre hudbehandlingene jeg har prøvd noen gang. I motsetning til “vanlig” hudpleiebehandlinger, er dette en etisk behandling som tilfører mye fuktighet, og som dermed skiller behandlingen fra ordinære og klassiske behandlinger. HydraFacial fjerner døde hudceller og urenheter, tilfører fuktighet, samt hudreparerende serumer som antioksidanter. Behandlingen er beroligende, forfriskende , uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.

Når jeg kom til Medisinsk hudklinikk kom jeg uten sminke, trøtt i øya og så ut som et troll på huet. Jeg fikk en følelse av å friskhet, fornyelse og glød. En veldig behagelig opplevelse, som definitivt skal gjentas med gjevne mellomrom.

Hvilke resultater kan forventes?

-Reduksjon av fine linjer/rynker

– Normalisering av fet hud/akne, utsatt hud (som min hud)

-Mindre porer

-Jevnere glans og sunnere hudtone

-Gjenoppretter fuktighetsbalansen og elastitet i huden

Reduksjon av hypermigmentering / Solflekker

IMG_2830
HydraFacial er en behandling for alle hudtyper. Selv de med den mest følsomme huden kan behandles. De fleste føler at huden får en skikkelig kick med en friskhet og renhets følelse etter kun en gang (det fikk jeg) , men for de med mer spesifikke hudproblemer, som tørr hud, flass, rynker, fet hud, akne etc anbefales en serie mellom 3-4 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom, og vedlikehold ca 1 gang i måneden etter første behandling.
collage
Til venstre (etter behandling) Selvfølgelig uten sminke her, utenom eyeliner og litt mascara. Det er greit å komme uten sminke når man skal ta en slik behandling, men det vet dere sikkert fra før. På bildet til høyre ser dere teknikken som brukes!