Hvem/Hva inspirerer deg?

Hvem inspirerer dere mest og hvor finner dere mest inspirasjon? I sengen, på toget eller på en konsert. Dukker det plutselig opp fra intet eller er det menneskene og omgivelsene rundt som avgjør hvor inspirert du blir? For meg er det veldig opp og ned. Jeg kan bli inspirert de fleste steder, bortsett fra når det er veldig mye mennesker rundt meg, da blir jeg stresset og klarer ikke tenke klart. Av en eller annen grunn kommer min inspirasjon mest på vinterstid. Snøen daler ned, frosten setter seg og det er så mange stemninger å føle på, både på godt og vondt. Året skal summeres og man tenker gjerne litt ekstra over ting når det er minusgrader ute, i alle fall gjør jeg det. Naturen har alltid gitt meg mye inspirasjon, men også dikt og bøker. Når det kommer til fashion, stiltips og ideer får jeg det gjerne gjennom streetstylebilder, andre blogger eller tumlr. Gamle bilder fra 60 og 70-tallet inspirerer meg veldig og noenganger lukker jeg øynene og reiser tilbake i tid og prøver å se for meg hvordan det var og være ung på den tiden. Magasiner inspirerer meg også veldig, og det blir en del av de i løpet av en måned. Jeg leser noen faste som: Elle Interiør, StyleMag og Costume, eller så kjøper jeg også Svenske Elle, Bonytt, D, SVA og Vogue inn i mellom. Personer som inspirerer meg mye er Lana Del Rey, Freja Beha Erichsen, Jessie J, Miss Li, Melissa Horn, Lisa Ekdahl, Celine Aagaard, Ulrikke Lund, Fanny Lyckman, Lena Perminova, Miroslava Duma ++

Hvem/Hva inspirerer dere mest?