H&M STUDIO AW15 IS READY FOR LANDING

Om nøyaktig to dager lander denne fete kolleksjonen være tilgjengelig i 200 utvalgte H&M butikker worldwide, samt online, så hvis du vil sikre deg noen av disse futuristiske og super-sporty plaggene bør du være tidlig ute for jeg kan love dere at denne kommer til å gå unna. Selv skal jeg på pre-launch i morgen kveld, så jeg må bestemme meg snart hva jeg MÅ HA! Selv om jeg ønsker meg halvparten av det. Under kan sere se video av kolleksjonen når den for første gang ble vist på catwalken under Grand Palais in Paris tidligere i år, med modeller som bla annet Kendall Jenner og Gigi Hadid som modeller. I Mai var jeg innom showroomet til H&M og fikk tatt en sneak peek på kolleksjonen, og da falt jeg blant annet pladask for et par tøffe “moonboots” i skinn som jeg vurderer sterkt å skaffe meg. (Bildet under)  

P5134104width=234 (24 of 199)