Have yourself a merry little christmas

PC241101PC241126

I skrivende stund sitter jeg i stua hos pappa, ribba er satt i ovnen, gavene lagt under treet og snart skal Nikko få sin første hundepresent som blir hans “outfit of today” ♥ Jeg har enda ikke kommet meg etter den 22.December, men alt handler vel bare å roe ned så godt man kan og prøve å nyte denne dagen på tross av at jeg sitter med et kaos av følelser som er vanskelig å sortere. At dette har vært og blir en meget annerledes og spesiell jul er det ingen tvil om, men man får bare ta en dag av gangen. Den 22.December var en lang dag med ekstremt mye inntrykk og følelsesladede øyeblikk at da jeg kom inn døren på kvelden kollapset jeg og måtte bare gå å legge meg. Men på tross av 5 timers søvn og en kropp uten mat på fire døgn så ville jeg uansett ikke vært foruten. Alle de menneskene som kom med gaver, alle som bidro og hjalp oss for at dette skulle bli en uforglemmelig dag. Alt for at rusmisbrukere og hjemløse (på gata) skal få litt glede i julen de også. Det er dette julen handler om, og at så mange mennesker kom innom for å dele sin kjærlighet det var så utrolig rørende å se. Vi endte til slutt opp med 6000 julegaver som ble fordelt på Blåkors, Maritacafeen og Kirkens Bymisjon ♥ Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at dette skulle bli så stort, og at vi var to mennesker som stod med alt dette i mange uker før selve dagen har enda ikke gått opp for meg. Men nå er det altså jul, kroppen henger ikke helt sammen med hodet, men jeg skal bare ta det helt med ro og kose meg med mine nærmeste.

_MG_2246Julegaveinnsamling Blåkors_des2015_044Julegaveinnsamling Blåkors_des2015_055Julegaveinnsamling Blåkors_des2015_131

Ønsker dere alle dere engler der ute en riktig god jul, og vit at jeg setter utrolig stort pris på dere alle. Tusen Hjertelig takk for alle flotte og rørende tilbakemeldingene for arrangementet – Jeg har ikke ord

STOR JULEKLEM FRA MEG

KLIPPET FRA GOD MORGEN NORGE TV2 FRA TIRSDAGEN KAN DERE SE HER