HAPPY FRIDAY

P3131858P3131856P3131860

Jeg har egentlig aldri vært noen stor fan av pasteller, men det er noe med de duse fargene som gir et hint av vår og får meg til å drømme om kritthvite strender med lyseblå himmel. Dere kommer nok aldri til å få se meg i pastellrosa eller mint når det kommer til klær, men dus violett og pastellblå er farger som jeg liker godt i kontrast til litt mørkere farger, men selv om trenden er aldri så HOT, så trenger du ikke å gå til innkjøp av noe du vet du ikke kommer til å bruke, da er det bedre å heller gå for detaljer som pastellfargede negler, en clutch, et par pumps, sukkersøtt undertøy eller kanskje noe til hjemmet.

Jeg håper det går bra med dere? Og at dere begynner å bli våryr. Det er deilig å se at snøen sakte men sikkert smelter bort, og at man kan sitte på terassen uten jakke allerede. Denne uken har det gått i ett, så det har ikke vært så mye tid til blogging. I går kom hjem hjem fra Lillehammer hvor jeg har vært på rehablitering for å trene/styrke kroppen da jeg hadde kommet til et punkt hvor jeg ikke orket noen ting, og heiv etter pusten bare av å gå opp en trapp. Etter disse to ukene her, så sitter jeg igjen med masse motivasjon, treningsglede (vel ikke at jeg har kommet dit hvor jeg elsker å trene) Når jeg alltid har hatet det, men å kjenne/se resultater på kroppen gir liksom litt ekstra drivkraft til å fortsette i samme dur. I dag var det ekstra deilig å sove ut, våknet opp å laget meg pai med forskjellige oster og spinat og en deilig smoothie med jorbær,bringebær,banan,blåbær,matyogurth og lettmelk. Smakte himmelsk

Hvis dere har noen gode smoothie oppskrifter eller andre forslag til sunne “drikker” man kan lage i blender? så setter jeg stor pris på tips i kommentarfeltet 😀 Ønsker dere en strålende fredag og nyt helgen!