HAIRTALK

PA292646
I går var jeg hos min nye frisør Sofia som jobber på salong BOTEA på Youngstorget. Nå har jeg vært brunette en stund, og selv om jeg ikke vil gi slipp på den mørke fargen (helt) var det på tide med litt forandring. Jeg ønsket meg en “ombre” som gikk fra brunsort til silver/blue, lettere sagt enn gjort når man er helt mørk i utgangspunket. Jeg har selv jobbet som frisør en gang og vet hvor vanskelig det er å lysne et hår med bleking, og det helst uten å skade håret under prosessen, noe som i og for seg er umulig med mindre man gjør det i flere omganger, og bruker Olaplex. Jeg skulle likt å vite navnet på den frisøren eller salongen som enda ikke har tatt dette virkemiddelet i bruk, som rett og slett sikrer kundens hår og gjør at man kan bleke håret opptil flere ganger etter hverandre uten at håret blir brutt ned av den kjemiske behandlingen. Etter å ha farget bunn med en brunsort farge, og bleket lengdene i to omganger, kunne jeg nesten ikke tro det. Håret var ikke slitt? 

PA292648
Siden vi hadde litt knapt med tid etter mange timer i stolen, fant vi ut at vi skulle farge lengdene i en blågrønn “directions” farge enn så lenge, frem til jeg får bleket det enda lysere om kort stund, for å få til nøyaktig den silverblå fargen som jeg ser for meg. 

PA292649PA292652PA292654
Hva syntes dere? Og er det noen av dere som har testet Olaplex?

I morgen arrangerer Frends, importøren av Olaplex, Alterna og sexy hair en kjempe hår og motefest i posthallen i Oslo, og jeg er invitert av Marianne Jemtegård til å være med på morroa. Gleder meg til å lære mer om Olaplex, bli inspirert av hårshow, drikke champagne og mingle på VIP. Ses vi kanskje der? Ønsker dere en kjempefin fredag ♥