HAIR THAT GLITTERS

P1280635P1280633

Hva er vel en fest uten glitter og glam? Siden jeg ikke er hjemme, og har glemt både rettetang og krølltang så måtte jeg gjøre det beste ut av det håpløse håret jeg har på huet om dagen. Stod med rundbørste og føhner i ca en time for å prøve å få det så glatt som mulig, men gud så kjedelig det ble, så jeg måtte gå dypt inn i min kreative hjernehalvdel for å komme på noe som kunne være kult, men som samtidig er veldig meg, og jeg elsker jo alt som glitrer, selv om for mye også kan bli en smule harry. Who cares anyway, i kveld er det VIXEN BLOG AWARDS og da skal det glitres, så nå har jeg penslet skillen med glitter, sprayet det fast, tattoert flashtattos fra Myjouls i trynet og det ser nesten ut som jeg gråter glitter der jeg står foran speilet. Er spent på hva dere syntes da? Får nå har jeg ikke tid til å vaske håret på nytt, så håper dere syntes det ble like kult som meg. Wææ! Først skal jeg på Pre-Party sammen med de nominerte finalistene og Vixen bloggerne på Hotel Continental før selve prisutdelingen på Christiania Theater etterpå. Gleder MÆ!