HAIR PROJECT II

PB052732PB052735PB052746PB052748
Hi Lovelies! I går var jeg tilbake i frisørstolen hos flinke Sofia på BOTEA frisør som ligger på youngstorget 1. En ny runde med bleking, Olaplex for å få det lysere, og kaldere og et hakk nermere målet om vårt black/silver project. Hadde det ikke vært for Olaplex hadde håre mitt ryki av for lenge siden, men det gikk heldigvis bra takket være den. Vi fikk det i hvert fall en del lysere og kaldere, for ikke å snakke om mintgrønn. Egentlig syntes jeg fargen var kjempekul, men jeg kommer til å bruke silver-shampo for å få det helt silver! Sofia har virkelig gjort en god jobb med håret mitt ♥ Trykk dere inn her for å bestille time hos Sofia via nett, eller ring Tlf: 22110109

Etter at jeg hadde fikset håret i går, møtte jeg Adrian også dro vi sammen på MESH press-event, før vi stakk på en av mine favorittsteder å spise “Et glass” som kjører sykt billige priser på Torsdager! Ønsker dere en fin fredag ♥