Great Lengths Multisonic

collage

I morgen tidlig skal jeg innover til Oslo for å teste ut en av de nyeste teknikkene innenfor hairextensions. Det er lenge siden jeg har hatt extension nå, og ser veldig frem for litt mer tykkelse og lengde i håret mitt. Jeg tror nok jeg kommer til å gå for ombre i 45 cm, og teknikken som skal brukes på meg heter Multisonic. Etter som jeg selv har jobbet som frisør tidligere, har jeg også testet ut det meste innenfor forskjellige hair extension typer og teknikker. Det beste håret jeg har hatt av alt jeg har prøvd, er Great Lenghts. Ja, det er dyrt, men jeg har heller aldri hatt extension med bedre kvalitet, som i tillegg har holdt lenger enn de selv står inne for. Sist jeg hadde Great Lenght fikk jeg festet det med et og et punkt med 200 fester. Multisonic skal visstnok feste fem og fem flate punker som festes til håret med ultralyd som smelter keratinen sammen i løpet av sekunder. Multisonic skal også være både skånsomt for håret, og la det forbli glatt og mykt uten at det floker seg. Jeg gleder meg ekstremt mye til å teste ut dette nye systemet, ikke minst se hvordan håret mitt opptrer, i forhold til andre metoder, jeg har prøvd ut tidligere! Flere kjendiser som Selena Gomez og Khloe Kardashian bruker denne Great Lenghts metoden, så da må det jo bare være bra!

I denne videoen ser dere hvordan det gjøres:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JyqQHJDXoI8]